Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.červenec 16:40

Ze kterých částí se skládá maturita ??

Vzdělání a práce – Střední školy

Nemyslím teď na gymplu a ani ze čtyřletého oboru. Myslím z dvouletého nástavbového studia protože jsem slyšel že na nástavbě už není (krom nějakých 14 dnů) žádná praxe. Tak mě zajímá kolik a jaké má taková nástavbová maturita části. Vím že státní a profilová ale nevím kolik a jaké má části. Možní je to stejné jako na normálním maturitním oboru já nevím.. díky

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 13:07

Ze kterých částí se skládá maturita ??

Vzdělání a práce – Střední školy

Nemyslím teď na gymplu a ani ze čtyřletého oboru. Myslím z dvouletého nástavbového studia protože jsem slyšel že na nástavbě už není (krom nějakých 14 dnů) žádná praxe. Tak mě zajímá kolik a jaké má taková nástavbová maturita části. Vím že státní a profilová ale nevím kolik a jaké má části. Možní je to stejné jako na normálním maturitním oboru já nevím.. díky a vypsali by jste mi je někdo prosím ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 13:20

Ze kterých částí se skládá maturita??

Vzdělání a práce – Střední školy

Nemyslím teď na gymplu a ani ze čtyřletého oboru. Myslím z dvouletého nástavbového studia, protože jsem slyšel, že na nástavbě už není (krom nějakých 14 dnů) žádná praxe. Tak mě zajímá, kolik a jaké má taková nástavbová maturita části. Vím, že je státní a profilová, ale nevím, kolik a jaké má části. Možná je to stejné jako na normálním maturitním oboru, já nevím… díky a vypsali byste mi je někdo prosím?