Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 14:55

Co si myslíte o rodičích kterým je pod 18 ?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Jsem velmi neutrální v těhlech věcech, ale zajímají mě názory vás, nebudu se tu nervit jako ostatní nejmenovaní uživatelé, ale sloužil jsem 4 dny zdarma na lince pro záchrnanku pro lehké připady a 4 holky (14,15,15,17 let) byly těhotné, bylo mi z toho zle, když pak jdu městem, vidím 16 letej pár s kočárkem, většinou cikánského původu. prosim hnídopichy, aby řešili pouze rodičovství a tyto páry, nic jiného.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 16:14

Co si myslíte o rodičích kterým je pod 18 ?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Jsem velmi neutrální v těhlech věcech, ale zajímají mě názory vás, nebudu se tu nervit jako ostatní nejmenovaní uživatelé, ale sloužil jsem 4 dny zdarma na lince pro záchrnanku pro lehké připady a 4 holky (14,15,15,17 let) byly těhotné, bylo mi z toho zle, když pak jdu městem, vidím 16 letej pár s kočárkem, většinou cikánského původu. prosim hnídopichy, aby řešili pouze rodičovství a tyto páry, nic jiného. V Liberci je dost cikánů a když občas jezdím do Teplic, tam jich je pomalu víc než muslimáků, nežiji mezi cikány.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 16:57

Co si myslíte o rodičích, kterým je pod 18?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Jsem velmi neutrální v těhlech věcech, ale zajímají mě názory vás, nebudu se tu nervit jako ostatní nejmenovaní uživatelé, ale sloužil jsem 4 dny zdarma na lince pro záchranku pro lehké případy a 4 holky (14, 15, 15, 17 let) byly těhotné, bylo mi z toho zle, když pak jdu městem, vidím 16letej pár s kočárkem, většinou cikánského původu. Prosim hnídopichy, aby řešili pouze rodičovství a tyto páry, nic jiného. V Liberci je dost cikánů, a když občas jezdím do Teplic, tam jich je pomalu víc než muslimáků, nežiji mezi cikány.