Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červenec 15:50

Jak presvedcit lekare,abych mohla jit marodit?

Zdraví – Ženy a zdraví

Jsem na tom psychicky spatne kvuli praci.Jednani mych nadrizenych me dohnalo az k tomu, ze jsem byla nucena dat vypoved. Jsem tedy ve dvoumesicni vypovedni lhute. myslela jsem si,ze ty dva mesice to nejak vydrzim, ale situace v praci se zhorsuje a ja mam nervy uplne v kyblu.Potrebovala bych jit marodit cele ty dva zbyvajici mesice jenomze nevim jak to udelat. Muj zdravotni stav (fyzicky)je v poradku tak nevim jestli kdyz zajdu za svoji doktorkou a reknu ji jaka je situace jestli me bude moct nechat marodit takovou dobu. Vubec nevim co mam delat sem uz zoufala v takoveto situaci sem se nikdy neocitla prosim poradte co mam delat

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červenec 15:53

Jak presvedcit lekare, abych mohla jit marodit?

Zdraví – Ženy a zdraví

Jsem na tom psychicky spatne kvuli praci. Jednani mych nadrizenych me dohnalo az k tomu, ze jsem byla nucena dat vypoved. Jsem tedy ve dvoumesicni vypovedni lhute. Myslela jsem si,ze ty dva mesice to nejak vydrzim, ale situace v praci se zhorsuje a ja mam nervy uplne v kyblu. Potrebovala bych jit marodit cele ty dva zbyvajici mesice, jenomze nevim, jak to udelat. Muj zdravotni stav (fyzicky)je v poradku, tak nevim, jestli kdyz zajdu za svoji doktorkou a reknu ji, jaka je situace, jestli me bude moct nechat marodit takovou dobu. Vubec nevim, co mam delat, sem uz zoufala, v takoveto situaci sem se nikdy neocitla. Prosim poradte, co mam delat.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červenec 16:03

Jak presvedcit lekare, abych mohla jit marodit?

Zdraví – Ženy a zdraví

Jsem na tom psychicky spatne kvuli praci. Jednani mych nadrizenych me dohnalo az k tomu, ze jsem byla nucena dat vypoved. Jsem tedy ve dvoumesicni vypovedni lhute. Myslela jsem si,ze ty dva mesice to nejak vydrzim, ale situace v praci se zhorsuje a ja mam nervy uplne v kyblu. Potrebovala bych jit marodit cele ty dva zbyvajici mesice, jenomze nevim, jak to udelat. Muj zdravotni stav (fyzicky)je v poradku, tak nevim, jestli kdyz zajdu za svoji doktorkou a reknu ji, jaka je situace, jestli me bude moct nechat marodit takovou dobu. Vubec nevim, co mam delat, sem uz zoufala, v takoveto situaci sem se nikdy neocitla. Prosim poradte, co mam delat.
K psyciatrovi mam strach jit-nechci kvuli tomu jeste muset uzivat nejake antidepresiva nebo tak. Neni nejaky zpusob jak by me mohla nechat marodit ma doktorka?