Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 22:36

Nepříjemna věd

Zdraví – Děti a zdraví

Ahoj. Dneska jsem byla s mamkou na koupališti aja byla ve vodě a pořad na mě čumel asi 15 lety kluk mě to bylo už nepříjemné asi po hodině jsem vylezla z vody a šla jsem na deku a ten kluk si sednul na okreJ bazénu a čekal a potom jsem skakala do vody a ten kluk mi koukal na prsa k mému věku mám docela velká prsa (je mi dvanáct a velikost podprdy mám 75c) tak jsem přestala a potom jsem plavala ke břehu a ten klů za mnou a jak on dal tempa tak mi ,,omilem,, šáh na prsa takže jsem rychle vylezla a šla na deku a ten kluk jak jsem ležela tak on si sednul na protější deku a koukal na prsa tak jsem řekla mamce zde už chci jít domu. Prosím ppradte co mám dělat.
(Ten kluk bydlí ve stejným domů jako my (v panelaku)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 22:40

Nepříjemna věd

Zdraví – Děti a zdraví

Ahoj. Dneska jsem byla s mamkou na koupališti aja byla ve vodě a pořad na mě čumel asi 15 lety kluk mě to bylo už nepříjemné asi po hodině jsem vylezla z vody a šla jsem na deku a ten kluk si sednul na okreJ bazénu a čekal a potom jsem skakala do vody a ten kluk mi koukal na prsa k mému věku mám docela velká prsa (je mi dvanáct a velikost podprdy mám 75c) tak jsem přestala a potom jsem plavala ke břehu a ten klů za mnou a jak on dal tempa tak mi ,,omilem,, šáh na prsa takže jsem rychle vylezla a šla na deku a ten kluk jak jsem ležela tak on si sednul na protější deku a koukal na prsa tak jsem řekla
mamce zde už chci jít domu. Prosím ppradte co mám dělat.
(Ten kluk bydlí ve stejným domů jako my (v panelaku)

Ale ten kluk je hezkej a na rovinu ,, mě to ani tak nevadilo mě se líbí,,

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.červenec 9:50

Prosím poradte, co mám dělat?

Zdraví – Děti a zdraví

Ahoj. Dneska jsem byla s mamkou na koupališti aja byla ve vodě a pořad na mě čumel asi 15lety kluk. Mně to bylo už nepříjemné. si po hodině jsem vylezla z vody a šla jsem na deku a ten kluk si sednul na okreJ bazénu a čekal a potom jsem skakala do vody a ten kluk mi koukal na prsa. K mému věku mám docela velká prsa (je mi dvanáct a velikost podprdy mám 75 cm) tak jsem přestala a potom jsem plavala ke břehu a ten kluk za mnou a jak on dal tempa, tak mi „omylem“ šáh na prsa, takže jsem rychle vylezla a šla na deku a ten kluk jak jsem ležela, tak on si sednul na protější deku a koukal na prsa. Tak jsem řekla mamce, že už chci jít domu.

Prosím poradte, co mám dělat.

(Ten kluk bydlí ve stejným domů jako my (v panelaku).

Ale ten kluk je hezkej a na rovinu ,, mě to ani tak nevadilo mě se líbí,,

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.červenec 20:10

Prosím poradíte, co mám dělat?

Zdraví – Děti a zdraví

Ahoj. Dneska jsem byla s mamkou na koupališti a já byla ve vodě a pořád na mě čuměl asi 15lety kluk. Mně to bylo už nepříjemné. Asi po hodině jsem vylezla z vody a šla jsem na deku a ten kluk si sednul na okraj bazénu a čekal a potom jsem skákala do vody a ten kluk mi koukal na prsa. K mému věku mám docela velká prsa (je mi dvanáct a velikost podprdy mám 75 cm), tak jsem přestala a potom jsem plavala ke břehu a ten kluk za mnou, a jak on dal tempa, tak mi „omylem“ šáh na prsa, takže jsem rychle vylezla a šla na deku a ten kluk, jak jsem ležela, tak si sednul na protější deku a koukal na prsa. Tak jsem řekla mamce, že už chci jít domu.

Prosím poraďte, co mám dělat.

(Ten kluk bydlí ve stejným domě jako my (v paneláku).

Ale ten kluk je hezkej a na rovinu ,, mě to ani tak nevadilo mě se líbí,,