Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.květen 16:00

Neviděli jste někde toto triko ?

Nakupování – Ostatní nakupování

Zdravím, hledám jedno tričko, tak jsem si říkal, jestli ho někdo z vás někde náhodou neviděl. Triko je celé bílé a na hrudi má velký černý nápis Break your mind (večer až budu u pc, tak sem mohu hodit fotku). Procházel jsem spousty obchodů a hledal i na internetu … bohužel bezúspěšně. Nevíte, kde by se dalo najít ? Kdyby ho někdo kdekoli zahlédl nebo našel, tak mi prosím dejte vědět, budu rád za každou pomoc či radu. Předem děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.květen 16:19

Neviděli jste někde toto triko ?

Nakupování – Ostatní nakupování

Předem se omlouvám za duplicitní otázku, ale když dám doplnit tu minulou, tak mě to automaticky hodí na založení nové. Zdravím, hledám jedno tričko, tak jsem si říkal, jestli ho někdo z vás někde náhodou neviděl. Triko je celé bílé a na hrudi má velký černý nápis Break your mind. Procházel jsem spousty obchodů a hledal i na internetu … bohužel bezúspěšně. Nevíte, kde by se dalo najít ? Kdyby ho někdo kdekoli zahlédl nebo našel, tak mi prosím dejte vědět, budu rád za každou pomoc či radu. Předem děkuji.

http://screen­shot.cz/OB2F2/
Nemyslím si, že by tričko bylo vyrobeno na zakázku … viděl jsem ho už u více lidí jak ze Slovenska tak z Česka, ale díky za úvahu Löwe.