Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.květen 21:54

Jaký názor máte na současnou kvalitu gymnázií?

Vzdělání a práce – Střední školy

Jsem na 6 letém gymnáziu a přestupuji na ekonomické lyceum. Hodně lidí (hlavně mladší- ±25let) říkají že to je dobře, že ikdyž na to mám tak dnešní gymply nejsou žádná výhra. Naopak starší lidé se děsí že bych se svým „talentem“ nezůstala na gymplu. Jaký názor máte na dnešní gymnázia vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.květen 10:53

Jaký názor máte na současnou kvalitu gymnázií?

Vzdělání a práce – Střední školy

Jsem na 6 letém gymnáziu a přestupuji na ekonomické lyceum. Hodně lidí (hlavně mladší- ±25let) říkají že to je dobře, že ikdyž na to mám tak dnešní gymply nejsou žádná výhra. Naopak starší lidé se děsí že bych se svým „talentem“ nezůstala na gymplu. Jaký názor máte na dnešní gymnázia vy?
Doplňuji:
Nechtěla jsem slyšet jaká je to chyba přestupovat. Je to z určitých důvodů(pokud chci dále studovat ekonomii na VŠ a na gymnáziu máme ekonomiku jen půl roku v posledním ročníku, je to málo. Ohledně jazyků, na tomhle gymplu je celkem dobrá výuka jazyků, ale jen pro ty co mají mimo školu soukromé hodiny od rodinných mluvčí, ostatní jsou jenom do počtu a nebere se na to ohled. Navíc na eko. lyceum by měla být navíc ke 4hodinám týdně i obchodní angličtina, takže z jazykového hlediska nevidím problém. Navíc je tam už praxe a pracovní pobyty v zahraničí, které mi gymnázium nemůže nabídnout a kdyby tak jenom z biologie nebo chemie jak to na našem slavném gymplu chodí).