Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.květen 22:04

Ví skutečně nový partner, co ve vztahu chce?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj, asi jsem už stará na podobné problémy, ale nějak si neumím pomoct. Jsem rozvedená s dvěma menšími dětmi. Před čtvrt rokem jsem se seznámila s mužem starším o deset let (má z manželství dospělé dítě). Rozumíme si po všech stránkách, máme podobné zájmy a názory, seznámil se s mými dětmi a chová se k nim moc pěkně, seznámila jsem se s jeho přáteli a on s mými. Jen když se lehce opije, tak z něj „padají“ názory, že mi nic neslibuje, že jsme oba dospělí a víme, jak vztahy končí (myšleno rozchodem). On je pět let rozvedený, za tu dobu měl asi čtyři přítelkyně. Dle něj (i přátel) jsem od rozvodu nejlepší žena, kterou potkal. Napadá mě, že má možná strach – ze závazku (proč ale sám iniciuje seznámení s mými dětmi a svými přáteli?) nebo z rozchodu (dost řeší, že je pro mě starý). Když jsem se ho na to zeptala přímo, tak řekl, že plácá, ať to neberu vážně (na to mi ale přijde vážně starý)… Tak nevím. Děkuji za odpovědi .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.květen 23:13

Ví skutečně nový partner, co ve vztahu chce?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj, asi jsem už stará na podobné problémy, ale nějak si neumím pomoct. Jsem rozvedená s dvěma menšími dětmi. Před čtvrt rokem jsem se seznámila s mužem starším o deset let (má z manželství dospělé dítě). Rozumíme si po všech stránkách, máme podobné zájmy a názory, seznámil se s mými dětmi a chová se k nim moc pěkně, seznámila jsem se s jeho přáteli a on s mými. Jen když se lehce opije, tak z něj „padají“ názory, že mi nic neslibuje, že jsme oba dospělí a víme, jak vztahy končí (myšleno rozchodem). On je pět let rozvedený, za tu dobu měl asi čtyři přítelkyně. Dle něj (i přátel) jsem od rozvodu nejlepší žena, kterou potkal. Napadá mě, že má možná strach – ze závazku (proč ale sám iniciuje seznámení s mými dětmi a svými přáteli?) nebo z rozchodu (dost řeší, že je pro mě starý). Když jsem se ho na to zeptala přímo, tak řekl, že plácá, ať to neberu vážně (na to mi ale přijde vážně starý)… Tak nevím. Děkuji za odpovědi .
Doplňuji:
K důvodům rozchodu: Poslední přítelkyně si našla někoho jiného. S tou před ní se rozešel po pár týdnech kvůli rozdílným povahám.