Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 22:44

Proč tak čerpáme časem?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Přestávám chápat smysl dnešního života. Ve škole se učíme průměrně 7 hodin v kuse v lavicích a učitel do nás zbytečně hustí věci, které v tomhle podělaném světě už stejně potřebovat nebudeme a pak se ještě diví, že zlobíme když sedíme 7 hodin v lavicích a vůbec se nehýbáme. Lidé mají denní rutinu úplně stejnou, každý musí dělat vše jako ostatní jinak bude odstrčen. Místo aby jsme si užívali života se jen pořád honíme za penězi a nevnímáme naší situaci. Občas si říkám, že bych radši žil v pravěku než v této době. Nebudu se tu moc rozepisovat, protože už i tímhle čerpám hodně moc času. Tak doufám že si to uvědomíte a uděláte si na tuhle p!dělanou dobu názor.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 23:05

Proč tak čerpáme časem?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Přestávám chápat smysl dnešního života. Ve škole se učíme průměrně 7 hodin v kuse v lavicích a učitel do nás zbytečně hustí věci, které v tomhle podělaném světě už stejně potřebovat nebudeme a pak se ještě diví, že zlobíme když sedíme 7 hodin v lavicích a vůbec se nehýbáme. Lidé mají denní rutinu úplně stejnou, každý musí dělat vše jako ostatní jinak bude odstrčen. Místo aby jsme si užívali života se jen pořád honíme za penězi a nevnímáme naší situaci. Občas si říkám, že bych radši žil v pravěku než v této době. Nebudu se tu moc rozepisovat, protože už i tímhle čerpám hodně moc času. Tak doufám že si to uvědomíte a uděláte si na tuhle p!dělanou dobu názor.
Doplňuji:
Čtení, další věc, čtu rád ale né to co mně přikážou, tím mně to ještě víc znechutí.

Kdybych žil v pravěku, táta nebo starší generace by mě učila jak chytat potravu a jak se o sebe starat, jak přežít.

Myslíte, že až se svět zbortí, např. nějaká apokalypsa, bude lidi zajímat, jaký máte titul nebo kolik toho víte? Že to bude potřeba? Ne!