Zeptal/a se – 22.květen 23:07
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Mám mraženou kachnu 2,6kg a zítra se chystám péct. Co mi
doporučíte?
Dám cibuli, nasolím a kmín. Nebo ještě něco?
Jak dlouho mám péct? Mám přikrýt nebo nechat v odekrytém pekáči? Mám
péct naplno (plynová trouba) nebo na málo a pozvolna?
K ntomu mám ještě steril červené i bílé zelí. Knedlík mám taky.
Díky všem za rady.
Zeptal/a se – 23.květen 10:25
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Mám mraženou kachnu 2,6kg a zítra se chystám péct. Co mi
doporučíte?
Dám cibuli, nasolím a kmín. Nebo ještě něco?
Jak dlouho mám péct? Mám přikrýt nebo nechat v odekrytém pekáči? Mám
péct naplno (plynová trouba) nebo na málo a pozvolna?
K ntomu mám ještě steril červené i bílé zelí. Knedlík mám taky.
Díky všem za rady.
Doplňuji:
Všem moc děkuji za odpovědi. Už je v troubě a peče se. …nepodlévat a
neotevírat… jsem nevěděl. Děkuji.