Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 19:11

Je pro muže hodně důležitý vzhled prsou?

Krása a styl – Ostatní krása a styl

Ahoj, už od té doby co mi začaly růst prsa mě trápí to, že jsou prostě úplně ošklivé.. zaprvé docela povislé, za druhé dost neforemné a prostě vůbec nevypadají kulatě, jak by měly vypadat :( Prostě jako nějaké dva vaky. A navíc se mi na nich teď dělá i akné. A už vůbec nevím co s tím mám dělat – aspoň trošku „normálně“ vypdají jen když se štípnu do bradavky, nebo je mi zima. Chvíli jsem zkoušela i různé cviky co jsem našla na internetu, ale vůbec nepomáhají. Tak se teď rozně stydím se kdekoliv svléknout. Navíc jsem si teď začala rozumět s jedním klukem a bojím se toho, co na to řekne.. :-/ Už jsem z toho vážně zoufalá. Jak moc kluci řeší to, jak prsa vypadají? Dá se s tím něco dělat? Díky moc..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.leden 19:37

Je pro muže hodně důležitý vzhled prsou?

Krása a styl – Ostatní krása a styl

Ahoj, už od té doby co mi začaly růst prsa mě trápí to, že jsou prostě úplně ošklivé.. zaprvé docela povislé, za druhé dost neforemné a prostě vůbec nevypadají kulatě, jak by měly vypadat :( Prostě jako nějaké dva vaky. A navíc se mi na nich teď dělá i akné. A už vůbec nevím co s tím mám dělat – aspoň trošku „normálně“ vypdají jen když se štípnu do bradavky, nebo je mi zima. Chvíli jsem zkoušela i různé cviky co jsem našla na internetu, ale vůbec nepomáhají. Tak se teď rozně stydím se kdekoliv svléknout. Navíc jsem si teď začala rozumět s jedním klukem a bojím se toho, co na to řekne.. :-/ Už jsem z toho vážně zoufalá. Jak moc kluci řeší to, jak prsa vypadají? Dá se s tím něco dělat? Díky moc..
Doplňuji:
Jinak vypadají podobně jako té slečny tady, jen jsou trochu větší: http://kuchyne­.dumazahrada.cz/slec­na-veronika-mam-hrozna-nesoumerna-prsa-1765.aspx