Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.prosinec 23:06

Nohy do „O“. Co s tím?

Zdraví – Ženy a zdraví

Mám nohy výrazně do O. Je to hrozné. Nemohu ani normálně stát, protože si toho každý všimne hned na první pohled. Vypadám jako chlap, na žádné holce jsem to neviděla. A navíc mám ještě krátké nohy, takže je to ještě horší. Taky mě občas bolí kolena, když jdu. Nemůže to být tím? Nevíte někdo, co s tím? Četla jsem o operaci, ale vzhledem k tomu, že je mi necelých 15, to fakt nepůjde. A stejně bych na operaci nikdy nešla. Budu vděčná za každou radu. S tímhle se nedá žít.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.prosinec 23:18

Nohy do „O“. Co s tím?

Zdraví – Ženy a zdraví

Mám nohy výrazně do O. Je to hrozné. Nemohu ani normálně stát, protože si toho každý všimne hned na první pohled. Vypadám jako chlap, na žádné holce jsem to neviděla. A navíc mám ještě krátké nohy, takže je to ještě horší. Taky mě občas bolí kolena, když jdu. Nemůže to být tím? Nevíte někdo, co s tím? Četla jsem o operaci, ale vzhledem k tomu, že je mi necelých 15, to fakt nepůjde. A stejně bych na operaci nikdy nešla. Budu vděčná za každou radu. S tímhle se nedá žít.
Doplňuji:
Děkuji za odpověď. Jinak já nemám hezkého nic, v tom je ten problém. A navíc jsem hrozně nesympatická, nudná a stydlivá. S takovýma nohama si nemůžu vzít sukni, kratasy, legíny a pomalu ani džíny, je to strašné :( Ale děkuji. Snad se s tím dokážu jednou smířit. :)