Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.květen 8:52

Jak podle vás vzniká celulitida???

Zdraví – Ženy a zdraví

Jak podle vás vzniká celulitida???Čím je zapříčiněná??? Babička,ani jedna,aspoň co si pamatuji ji neměla,moje mamka,ač je baculka,nikdy nesportovala ji má ve věku 60 let minimální,mě se začala objevovat tak ve 35 no a když se dceři začala objevovat v 15 letech,tak jsem byla překvapená...­..přemýšlela jsem,co se v té době v našich životech změnilo..jelikož se nám začala objevovat téměř současně,ač máme mezi sebou věkový rozdíl. No a zjistila jsem,že jediné,co jsme všechny dělaly,je to,že jsme pily sodovky,limoná­dy…myslíte,že by to mohlo být tím???

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.květen 8:37

Jak podle vás vzniká celulitida???

Zdraví – Ženy a zdraví

Jak podle vás vzniká celulitida???Čím je zapříčiněná??? Babička,ani jedna,aspoň co si pamatuji ji neměla,moje mamka,ač je baculka,nikdy nesportovala ji má ve věku 60 let minimální,mě se začala objevovat tak ve 35 no a když se dceři začala objevovat v 15 letech,tak jsem byla překvapená...­..přemýšlela jsem,co se v té době v našich životech změnilo..jelikož se nám začala objevovat téměř současně,ač máme mezi sebou věkový rozdíl. No a zjistila jsem,že jediné,co jsme všechny dělaly,je to,že jsme pily sodovky,limoná­dy…myslíte,že by to mohlo být tím???
Doplňuji:
No právě…hormonální antikoncepci nemáme ani jedna,mamka nebere prášky na přechod,těsné prádlo nenosíme,kouřím jenom já, no a mastné jídlo jíme minimálně,dcera vůbec(zdravá výživa),no a já s mamkou jsme před lety prodělaly infekční mononukleózu jater,jelikož došlo k poškození jater,tak si tučný odpouštíme…tak babo raď.

Jen pro ty,co je celulitida trápí. Asi tak před dvěma roky jsme přestaly pít zmíněné limonády a sodovky a celulitida začala mizet,je možné,že je to jenom v našem případě,ale můžete to také vyzkoušet.

Jinak babičky jí vážně neměly a myslím,že je to právě tím,že pily čistou vodu,případně dochucenou nějakým sirupem.