Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.listopad 20:59

Nevíte jak se zaregistrovat na facebooku?

Počítače a internet – Software

Bratr chce zaregistrovat na fb, ale nejde to, píše se tma tohle: ,,Je nám líto, ale vaši registraci nemůžeme zpracovat." Vše jsme dobře vyplnili a překontrolovali, nevíme v čem je chyba, může nám prosím někdo poradit? Vím, že tato otázka zde už zodpovězená byla, ale žádná odpověd která by mi pomohla u ní nebyla, jen to, že by mohly být zablokované cookies a já vůbec nevím co to je, a jak to odblokovat, ještě se tam píše, že se to má udělat v nástrojích dát povolit a vymazat aby se mohly načíst znovu ale já vůbec nevím kde ty nástroje jsou a jaké myslí.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.listopad 21:05

Nevíte jak se zaregistrovat na facebooku?

Počítače a internet – Software

Bratr chce zaregistrovat na fb, ale nejde to, píše se tma tohle: ,,Je nám líto, ale vaši registraci nemůžeme zpracovat." Vše jsme dobře vyplnili a překontrolovali, nevíme v čem je chyba, může nám prosím někdo poradit? Vím, že tato otázka zde už zodpovězená byla, ale žádná odpověd která by mi pomohla u ní nebyla, jen to, že by mohly být zablokované cookies a já vůbec nevím co to je, a jak to odblokovat, ještě se tam píše, že se to má udělat v nástrojích dát povolit a vymazat aby se mohly načíst znovu ale já vůbec nevím kde ty nástroje jsou a jaké myslí.
Doplňuji:
Jakože nedoporučujete facebook? TO já taky nechci, aby měl bratr facebook, já ho sice mám, ale já ho měla až od 13 let, a jemu teprve bude 10 let. Je prostě malej na to, ale rodiče mu to povolili. Tak mu to musím vytvořit, ale nevím jak..........