Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.listopad 17:06

Zdá se mi to nebo se celá společnost rozpadá ?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Tam se válčí tam zas intrikuje, tam je epidemie, tamhle se bombarduje. Stačí prolítnout internet nebo noviny a všude se vraždí, je chudoba, umírá, válčí, je krize, krada a mohla bych pokračovat dál. Je to tak nebo se to už stalo normálním nebo jak ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.listopad 17:30

Zdá se mi to nebo se celá společnost rozpadá ?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Tam se válčí tam zas intrikuje, tam je epidemie, tamhle se bombarduje. Stačí prolítnout internet nebo noviny a všude se vraždí, je chudoba, umírá, válčí, je krize, krada a mohla bych pokračovat dál. Je to tak nebo se to už stalo normálním nebo jak ?
Doplňuji:
gecco: Já jsem to myslela jinak. Já vím, že všude se válčí po staletí ,ale prostě se to těžko popisuje. S těma intrikama a takhle, tak to uvedu na žárovkovém příkladu. klasické žárovky chce EU zakázat vyrábět, aby se ušetřilo (nevím přesně, ale něco kolem) 0,001 % vyprodukovaného oxidu uhličitého. Moderní žárovky mají taky přesně danou dobu svítivosti, firmy které vyrábějí žárovky s delší dobou jsou zlikvidovány. Pán, který vymyslel žárovky, které svítily X tisíc hodin (už nevím kolik) zemřel několik dnů potom, co si to nechal patentovat. Jaká náhoda. Prostě všichni, co rozhodují o tom jak MY budem žít jsou podplaceni od velkých firem. A nikomu nevadí, že úsporné žárovky obsahují toxickou rtuť a když se vám rozbijí a vy si neoblečete speciální oblek, a s pomocí věci (ve velké krabici) to neodstraníte. Nemluvě o výbarech, které při rozbití uniknou a o tom jak se ty žárovky vyrábí.

klumprt: Proč tedy lidi nemůžou potlačit ego a opravdu žít v míru ? někdy se mi z dnešního světa dělá tak moc zle, že to ani popsat nejde ;-( :(