Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 13:59

Jak vyřešit problém odesílání souborů přes bluetooth mezi pc a telefonem ?

Elektronika – Ostatní elektronika

Hoj lidi, mám problém s odesíláním souborů přes bluetooth mezi notebookem Lenovo G505 a telefonem Samsung s5230 Star. Při odesílání souboru z telefonu mi vykazuje, že se odeslání nezdařilo. Když odesílám soubor z ntb (kliknu na daný soubor a dám možnost odeslat soubor přes bluetooth) se žádným ze souborů se nemůže spojit. Nevím, zda je problém na straně notebooku nebo telefonu. Již jsem s bluetooth pracovala a vše fungovalo. Poradíte prosím ? Díky moc!!!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 14:27

Jak vyřešit problém odesílání souborů přes bluetooth mezi pc a telefonem ?

Elektronika – Ostatní elektronika

Hoj lidi, mám problém s odesíláním souborů přes bluetooth mezi notebookem Lenovo G505 a telefonem Samsung s5230 Star. Při odesílání souboru z telefonu mi vykazuje, že se odeslání nezdařilo. Když odesílám soubor z ntb (kliknu na daný soubor a dám možnost odeslat soubor přes bluetooth) se žádným ze souborů se nemůže spojit. Nevím, zda je problém na straně notebooku nebo telefonu. Již jsem s bluetooth pracovala a vše fungovalo. Poradíte prosím ? Díky moc!!!
Doplňuji:
Ntb mi také vykazuje, že se z počítače nedá nic odeslat a bluetooth i zmizelo z možností při odeslání (když se klikne pravým tlačítkem na soubor a odeslat)