Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.říjen 0:15

Proč někdy usnu hned a někdy až za několik hodin ?

Zdraví – Životospráva

Chodím spát tak kolem 10té a obyčejně usnu do 5ti minut. Ale tak zhruba jednou za 14 dní nemůžu usnout až do 4… Je to pravidlem, snad nikdy se mi nestalo že bych usnul za jednu nebo dvě hodiny, prostě když už vidím že do deseti minut neusnu tak se můžu smířit s tím že mám ještě 5hodin volného času kdy můžu ještě něco dělat a ne jen bezvýznamě ležet když stejnak neusnu… Čím to může být ?? Máte nějaké rady jak usnout ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.říjen 0:41

Proč někdy usnu hned a někdy až za několik hodin ?

Zdraví – Životospráva

Chodím spát tak kolem 10té a obyčejně usnu do 5ti minut. Ale tak zhruba jednou za 14 dní nemůžu usnout až do 4… Je to pravidlem, snad nikdy se mi nestalo že bych usnul za jednu nebo dvě hodiny, prostě když už vidím že do deseti minut neusnu tak se můžu smířit s tím že mám ještě 5hodin volného času kdy můžu ještě něco dělat a ne jen bezvýznamě ležet když stejnak neusnu… Čím to může být ?? Máte nějaké rady jak usnout ?
Doplňuji:
Díky za odpovědi… Ano právě teď zkouším všechno možné abych usnul ale nikdy nic nepomáhá, prostě se musím smířit s tím že ještě to můžu 3 hoďky zkoušet a nebude to mít žádný výsledek :/