Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.září 17:17

Kde vydat první knihu s právnickou tématikou ?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Dobrý Den,má známá by chtěla vydat knihu písající o 30 let trvajícím soudním sporu o dům (pravděpodobně by to bylo na více dílů) Kniha je v podstatě tématicky ohledně práv pokud se nemýlím.. Avšak tato kniha je první a vůbec nevím co to obnáší takovou knihu vydat (vím objektivně že se platí za grafika na obal knihy a různé další výdaje,ale nevím to stoprocentně natož jistě) Poradili by jste mi někdo kam s tím jít ? podle jaké osnovy mám psát ? (tj. Podle čeho mám postupovat při psaní) a další věci které znáte případně máte nějaký odkaz na zdroj odkud si to mohu vyčíst ? Nejedná se nám o zisk (ikdyž menší zisk z toho by opravdu nebyl špatný) jako spíš o to tu knihu vydat. Známá která je v tomto soudním sporu o onen dům je již 70–80 let (cca) a doma má haldy papírů od soudu a různých výpovědí. Myslím si že to má smysl :) Jsem rád za jakoukoliv radu. Děkuji! :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.září 21:47

Kde vydat první knihu s právnickou tématikou ?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Dobrý Den,má známá by chtěla vydat knihu písající o 30 let trvajícím soudním sporu o dům (pravděpodobně by to bylo na více dílů) Kniha je v podstatě tématicky ohledně práv pokud se nemýlím.. Avšak tato kniha je první a vůbec nevím co to obnáší takovou knihu vydat (vím objektivně že se platí za grafika na obal knihy a různé další výdaje,ale nevím to stoprocentně natož jistě) Poradili by jste mi někdo kam s tím jít ? podle jaké osnovy mám psát ? (tj. Podle čeho mám postupovat při psaní) a další věci které znáte případně máte nějaký odkaz na zdroj odkud si to mohu vyčíst ? Nejedná se nám o zisk (ikdyž menší zisk z toho by opravdu nebyl špatný) jako spíš o to tu knihu vydat. Známá která je v tomto soudním sporu o onen dům je již 70–80 let (cca) a doma má haldy papírů od soudu a různých výpovědí. Myslím si že to má smysl :) Jsem rád za jakoukoliv radu. Děkuji! :)
Doplňuji:
Dobrý den. Pisajici mi přišlo jako vhodné slovo ne-li jsem jej špatně napsal.. To neresme.. Ono mi vadit nebude když to nikdo číst nebude.. I presto se ale najdou lide co by si ji koupili.. (Myslíte li si tedy ze si ji nikdo nebude kupovat.. Ma snad smysl si ty knihy tisknout sam ? Na kolik by to vyšlo ?)