Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 22:05

Proč mám v bytě pavouky?

Zvířata – Ostatní zvířata

Co mají pavouci tak rádi na mém bytu? V jiných bytech kde jsem byl např. na návštěvě jsem neviděl ani jednoho. Stále je odhazuji ven (zabíjet je nechci, říká se, že přinášejí štěstí), pavučiny imrvére vymetám smetákem. Jeden pavouk by mi nevadil, ale dnes jsem jich napočítal 5. Bydlím v rodinném domě. Jak se jich zbavit už vím, spíš mě jen zajímá, proč v jednom bytě jsou a ve druhém ne.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 22:49

Proč mám v bytě pavouky?

Zvířata – Ostatní zvířata

Co mají pavouci tak rádi na mém bytu? V jiných bytech kde jsem byl např. na návštěvě jsem neviděl ani jednoho. Stále je odhazuji ven (zabíjet je nechci, říká se, že přinášejí štěstí), pavučiny imrvére vymetám smetákem. Jeden pavouk by mi nevadil, ale dnes jsem jich napočítal 5. Bydlím v rodinném domě. Jak se jich zbavit už vím, spíš mě jen zajímá, proč v jednom bytě jsou a ve druhém ne.
Doplňuji:
Tak že by mě pavouci kously, toho se fakt nebojím, často si jednoho chytím a nechám si ho lézt po ruce, než ho „vyhodím“ oknem. Kdyby nedělali ty pavučiny, tak bych si jich snad ani nevšiml. Často se ale objeví třeba ve skříni, kde mají tmu, nebo v nějaké vitrýně. Dokonce se jim líbí např. i v hrnku. Jinak z těmi rohy místnosti se článek neplete, to můžu potvrdit. Prachu mám v bytě také minimum, to by odpovídalo. Že bych ale měl nějak extra čisto, to se říct nedá. Na úklid moc nejsem. Dobrá tak jsem se dozvěděl pravděpodobnou příčinu, děkuji za odpověď a přiložený odkaz.