Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 10:54

Červený trpaslík – co je to za skok do 3. série?

Hudba, film a TV – Ostatní Hudba, film a TV

V druhé řadě opraví pohon, kterým se dostali do paralelního vesmíru. Pak proč ve třetí řadě je počítač žena? (Navíc když vše ostatní nasvědčuje tomu, že jsou zpátky.) Další otázka vyvstala při najití vysvětlení – to to totiž obsahovalo cosi o migraci dětí zpátky ke svému otci. O dětech se však v druhé řadě jen mluví – nikde nevystupují. A především – kde se vzal robot, který přeci vyhlásil revoltu a odletěl? (navíc ho učí ten, komu vylil polévku do postele – A kde ten vzal zelený oblek?) Tak co je to za skok? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 12:36

Červený trpaslík – co je to za skok do 3. série?

Hudba, film a TV – Ostatní Hudba, film a TV

V druhé řadě opraví pohon, kterým se dostali do paralelního vesmíru. Pak proč ve třetí řadě je počítač žena? (Navíc když vše ostatní nasvědčuje tomu, že jsou zpátky.) Další otázka vyvstala při najití vysvětlení – to to totiž obsahovalo cosi o migraci dětí zpátky ke svému otci. O dětech se však v druhé řadě jen mluví – nikde nevystupují. A především – kde se vzal robot, který přeci vyhlásil revoltu a odletěl? (navíc ho učí ten, komu vylil polévku do postele – A kde ten vzal zelený oblek?) Tak co je to za skok? :)
Doplňuji:
Já přeci neřeším děj – vždyť to ani nejde – to bych se na to ani nemohl podívat (už jen ta „realističnost“). Řeším to, že jsem nevěděl, zda mi něco chybí, zda jsem si něčeho takového nevšiml atp. Jedu ze stažených věcí – takže mám vše římo za sebou – proto mi tahle velká díra vrtala hlavou – hold si tedy musím zvyknout… (osobně bych byl raději za původní, leč nu což)