Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 7:48

Co zaručeně pomůže na špunt ušního mazu?

Zdraví – Ostatní zdraví

Mám zrovna štěstí, že se mi v pravém uchu tvoří více mazu, než je normální, takže jednou za nějaký čas musím na pročištění. Dá se to ale řešit i jinak, než otravovat na ušním? Odpovědi jako čistit si uši nebo vatové tyčinky si prosím nechte pro sebe. V tomto případě to neplatí. U doktora podstoupím většinou kovové tyčinky a výplach, což si sám doma asi neudělám. Existuje nějaký roztok, který by celý ten nános na bubínku dokázal rozpustit? Nevím, jak ušní spreje, ale některé to dokáží spíše naboptnat než odstranit. Díky za radu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 7:51

Co zaručeně pomůže na špunt ušního mazu?

Zdraví – Ostatní zdraví

Mám zrovna štěstí, že se mi v pravém uchu tvoří více mazu, než je normální, takže jednou za nějaký čas musím na pročištění. Dá se to ale řešit i jinak, než otravovat na ušním? Odpovědi jako čistit si uši nebo vatové tyčinky si prosím nechte pro sebe. V tomto případě to neplatí. U doktora podstoupím většinou kovové tyčinky a výplach, což si sám doma asi neudělám. Existuje nějaký roztok, který by celý ten nános na bubínku dokázal rozpustit? Nevím, jak ušní spreje, ale některé to dokáží spíše naboptnat než odstranit. Díky za radu.
Doplňuji:
Vatové tyčinky jsou největší chybou, jakou může člověk udělat. Maz si akorát více zašťouchá na bubínek a pak už je jen jediná cesta – k doktorovi.