Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.červenec 10:59

Jsou gelové nehty vhodné pokud jsou mé vlastní slabé?

Krása a styl – Móda a doplňky

Dobrý den,
je mi 15let a moc se mi líbí gelové nehty (kraťounké, skoro ani nepřesahují prst) ale určitě důvodem proč to udělat není jen ukojit svou touhu po nich.. Mám (krom palce) lehce ohýbatelné nehty které nemají ani po ostříhání patřičný tvar který vyžaduji. Vím, je mi teprve 15let ale nepřemýšlím nad tím neomylně a chci si to dobře promyslet. Přece jenom jsou to mé nehty a já bych je jednou chtěla položit na stůl i po odstranĕní gelovek:-) za každý váš tip nebo radu budu moc ráda!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.červenec 12:27

Jsou gelové nehty vhodné pokud jsou mé vlastní slabé?

Krása a styl – Móda a doplňky

Dobrý den,
je mi 15let a moc se mi líbí gelové nehty (kraťounké, skoro ani nepřesahují prst) ale určitě důvodem proč to udělat není jen ukojit svou touhu po nich.. Mám (krom palce) lehce ohýbatelné nehty které nemají ani po ostříhání patřičný tvar který vyžaduji. Vím, je mi teprve 15let ale nepřemýšlím nad tím neomylně a chci si to dobře promyslet. Přece jenom jsou to mé nehty a já bych je jednou chtěla položit na stůl i po odstranĕní gelovek:-) za každý váš tip nebo radu budu moc ráda!
Doplňuji:
Berme v potaz, že svým nehtům nechám celé jedno roční období tzv. „relaxace“ a zaslouženého odpočinku aby měli čas na částečnou regeneraci po těch měsících pod gelem:-)