Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.červen 9:16

Jak zbavit vodu řas a bakterií bez chemie?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Dobrý den, nemám sice bazén, ale pod okapem betonovou nádrž na vodu a přečerpávám tam i spodní vodu ze studny pro zalévání zahrady. Za pár dní se ve vodě vytvoří dost řas a i když zalévání to asi nevadí, musím nádrž občas čistit. v rádiu jsem slyšela o nějakém BIO přípravku pro úpravu bazénové vody, který zbaví vodu řas a bakterií a vodou se dá zalévat. Název přípravku jsem ale zapomněla než jsem dojela domů. nevíte někdo?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.červen 12:59

Jak zbavit vodu řas a bakterií bez chemie?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Dobrý den, nemám sice bazén, ale pod okapem betonovou nádrž na vodu a přečerpávám tam i spodní vodu ze studny pro zalévání zahrady. Za pár dní se ve vodě vytvoří dost řas a i když zalévání to asi nevadí, musím nádrž občas čistit. v rádiu jsem slyšela o nějakém BIO přípravku pro úpravu bazénové vody, který zbaví vodu řas a bakterií a vodou se dá zalévat. Název přípravku jsem ale zapomněla než jsem dojela domů. nevíte někdo?
Doplňuji:
Děkuji. Sůl jsem samozřejmě vyloučila hned. Zelená voda nevadí vím, jen nedávno mě překvapily povlaky na hladině a na stěnách nádrže a to se mi nelíbilo. Někdy jsem dětem napustila na zahradní ráchání vaničku vody a to tuhle nemohu. Přesto jsem se v odkaze dověděla užitečné rady. Tak na jednorázové koupání napustím předem sluničkem ohřát vodu ze studny. :)Ten biologický přípravek je ovšem výborný pro jezírka a rybníčky. :)