Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.květen 12:56

Kdo z vás mi poslal anonymně už druhou otázku na mail?

Právo a zákony – Občanské právo

Už mi přišel další mail, kde je v záhlaví uvedeno „NĚKDO vám posílá otázku“. Oba ty maily jsem přeposlala adminovi a ten slíbil věc prošetřit a zjednat nápravu. Snad by se mohl dotyčný/á k tomu přihlásit aspoň vnitřní poštou a vysvětlit důvody. To už není legrace, ale já to beru jako zneužití služeb tohoto webu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.květen 15:32

Kdo z vás mi poslal anonymně už druhou otázku na mail?

Právo a zákony – Občanské právo

Už mi přišel další mail, kde je v záhlaví uvedeno „NĚKDO vám posílá otázku“. Oba ty maily jsem přeposlala adminovi a ten slíbil věc prošetřit a zjednat nápravu. Snad by se mohl dotyčný/á k tomu přihlásit aspoň vnitřní poštou a vysvětlit důvody. To už není legrace, ale já to beru jako zneužití služeb tohoto webu.
Doplňuji:
Ten NĚKDO vůbec nemusí mít moji mailovou adresu, protože je to posláno z adresy noreply@odpovedi.cz stejně jako vaše odpovědi na mou otázku. Dělával do kdysi Dr.Axl, ale tam pokaždé bylo – uživatel Dr.Axl Vám posílá…
Zástupce vlastníka serveru se tím už zabývá, pokaždé mi odepsal a sám byl velmi překvapen. Chtěla jsem teď jen umožnit NĚKOMU, aby z celé záležitosti vycouval se ctí, protože pokud to neudělá, postarám se mu/jí o pořádnou ostudu.
Mazat tuto otázku je zbytečné, pro admina by to bylo jako přiznání.