anonym
Zeptal/a se – 26.duben 10:53
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Včera jsem započal s výrobou vepřového masa ve vlastní šťávě a u receptu byla i doba sterilizace a to taková, že 3 krát co 24 hodin sterilizovat určitou dobu a při stejné teplotě a já se ptám: musím dodržet interval co 24 hodin ?
anonym
Zeptal/a se – 26.duben 16:27
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Včera jsem započal s výrobou vepřového masa ve vlastní šťávě a
u receptu byla i doba sterilizace a to taková, že 3 krát co 24 hodin
sterilizovat určitou dobu a při stejné teplotě a já se ptám: musím
dodržet interval co 24 hodin ?
Doplňuji:
Buď jsem špatně položil dotaz, nebo jste ho nepochopili. Vím, že
sterilizací se ničí ty potvory, ale ptal jsem se,jestli musím dodržovat
rozmezí 24 hodin, nebo po první sterilizaci můžu tuto opakovat za 12 hodin
a ne čekat celých 24 hodin!