Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:48

Který jazyk má lepší uplatnění?

Věda – Jazyky

Ruština vs. Němčina. Tam kde je němčina, je většinou angličtina, Němce upřímně moc nemusím, ačkoli je to v Evropě častý jazyk, tak ve světě skoro nic neznamená. Ruština, v podstatě nadále světový jazyk spolu s angličtinou. Letecké příručky – angličtina + ruština. Vztahy s Ruskem byly a za Zemana určo budou, v řádce několika let, se spojení zase navozuje. Mým názorem je, že ruština je lepší volbou než němčina. Budu rád za váš názor.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.únor 21:54

Který jazyk má lepší uplatnění?

Věda – Jazyky

Ruština vs. Němčina. Tam kde je němčina, je většinou angličtina, Němce upřímně moc nemusím, ačkoli je to v Evropě častý jazyk, tak ve světě skoro nic neznamená. Ruština, v podstatě nadále světový jazyk spolu s angličtinou. Letecké příručky – angličtina + ruština. Vztahy s Ruskem byly a za Zemana určo budou, v řádce několika let, se spojení zase navozuje. Mým názorem je, že ruština je lepší volbou než němčina. Budu rád za váš názor.
Doplňuji:
Ano, azbuka není na škodu, ale ruština je, dle mého názoru lehčí, už jen pro gramatiku. Ovládne-li se psaní a čtení, to ostatní je maličkost, žádné rody, zápory atd. jen nepravidelná slovesa a měkká a tvrdá podst. jm..