Zeptal/a se – 22.únor 17:15
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dneska jsem byli na nákupu a koupili na zkoušku avokádo. Teď jsme ho ochutnali a nikomu moc „nejede“. Připadá mi ale škoda ho vyhodit. Nechutná avokádo lépe uvařené? Do jakého jídla ho dát, aby tam jeho chuť nebyla tak cítit?(žádná jídla, kde je avokádo hlavní složkou nebo nějaké pomazánky)
Zeptal/a se – 22.únor 17:30
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dneska jsem byli na nákupu a koupili na zkoušku avokádo. Teď jsme ho
ochutnali a nikomu moc „nejede“. Připadá mi ale škoda ho vyhodit.
Nechutná avokádo lépe uvařené? Do jakého jídla ho dát, aby tam jeho
chuť nebyla tak cítit?(žádná jídla, kde je avokádo hlavní složkou nebo
nějaké pomazánky)
Doplňuji:
Avokádo máme zelené.