Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.únor 17:15

Nějaký recept s avokádem, kde nebude tolik cítit?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dneska jsem byli na nákupu a koupili na zkoušku avokádo. Teď jsme ho ochutnali a nikomu moc „nejede“. Připadá mi ale škoda ho vyhodit. Nechutná avokádo lépe uvařené? Do jakého jídla ho dát, aby tam jeho chuť nebyla tak cítit?(žádná jídla, kde je avokádo hlavní složkou nebo nějaké pomazánky)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.únor 17:30

Nějaký recept s avokádem, kde nebude tolik cítit?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dneska jsem byli na nákupu a koupili na zkoušku avokádo. Teď jsme ho ochutnali a nikomu moc „nejede“. Připadá mi ale škoda ho vyhodit. Nechutná avokádo lépe uvařené? Do jakého jídla ho dát, aby tam jeho chuť nebyla tak cítit?(žádná jídla, kde je avokádo hlavní složkou nebo nějaké pomazánky)
Doplňuji:
Avokádo máme zelené.