Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 13:15

CCleaner: v průběhu čištění volného místa na disku C je disk zaplněný (prakticky uplně), což před tím nebyl. Je to OK?

Elektronika – Ostatní elektronika

Ahoj, mám problém. Do notebooku jsem si nainstalovala program CCleaner. Je super a krásně pročistí pc. Dala jsem si od něj pročistit komplet celý počítač: Volba: Pročistit volné místo na disku a zvolila jsem disk C a D. „Déčko“ už je pročištěné, A „Céčko“ je v 16% (trvá to dlouho). Problém je že když teď kliknu na složku tento počítač ukáže mi to 612 MB volných z 279 GB. Nikdy jsem nenaplnila tolik místa (vždy jsem měla třeba 250 GB volných z 279) a teď to je zahlcený. Je to průběhem čištění a spraví se to nebo mi CCleaner totálně zahltil pc? Za odpověď vřelé díky :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.únor 14:21

CCleaner: v průběhu čištění volného místa na disku C je disk zaplněný (prakticky uplně), což před tím nebyl. Je to OK?

Elektronika – Ostatní elektronika

Ahoj, mám problém. Do notebooku jsem si nainstalovala program CCleaner. Je super a krásně pročistí pc. Dala jsem si od něj pročistit komplet celý počítač: Volba: Pročistit volné místo na disku a zvolila jsem disk C a D. „Déčko“ už je pročištěné, A „Céčko“ je v 16% (trvá to dlouho). Problém je že když teď kliknu na složku tento počítač ukáže mi to 612 MB volných z 279 GB. Nikdy jsem nenaplnila tolik místa (vždy jsem měla třeba 250 GB volných z 279) a teď to je zahlcený. Je to průběhem čištění a spraví se to nebo mi CCleaner totálně zahltil pc? Za odpověď vřelé díky :)
Doplňuji:
Děkuji za odpovědi, snad se vše spraví :). Jinak tuto údržbu nedělám běžně, jen jednou za čas, teď to je vlastně poprvé, jinak používám tu atandartní :)
Rabi7 – nic o tunelování tam nebylo, je možné že mám jinou verzi.. jediné co jsem nastavovala bylo: Pročistit volné místo a diky: C a D.