Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.leden 18:51

Zvláštní chování ovladače GK + konflikt s klávesnicí

Počítače a internet – Software

Zdravím. Přejdu rovnou k věci. Po zapnutí PC má proces mscqfq.exe vždycky kolem 25% využití procesoru což se projevuje tím, že pokud si chci zahrát nějakou náročnější hru, seká se. Když ho natvrdo vypnu, jen problikne černá obrazovka a zobrazí se hlášení „Ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kenel Driver, Version 332.21 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven“, poté už je využití procesoru v pořádku.Taky mi zničehonic občas vypadává klávesnice – např. podsvícení normálně svítí a když stisknu nějakou klávesu – vypne se. To se děje ale jen tehdy, když ten proces mscqfq.exe zapomenu vypnout. Nejnovější ovladače jak pro klávesnici tak i pro GK mám nainstalované. Mám Windows 7 Ultimate – 64Bit GK: NVIDIA GeForce GTX 660 Klávesnice: Genius KB-G265 Díky za každou radu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.únor 15:47

Zvláštní chování ovladače GK + konflikt s klávesnicí

Počítače a internet – Software

Zdravím. Přejdu rovnou k věci. Po zapnutí PC má proces mscqfq.exe vždycky kolem 25% využití procesoru což se projevuje tím, že pokud si chci zahrát nějakou náročnější hru, seká se. Když ho natvrdo vypnu, jen problikne černá obrazovka a zobrazí se hlášení „Ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kenel Driver, Version 332.21 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven“, poté už je využití procesoru v pořádku.Taky mi zničehonic občas vypadává klávesnice – např. podsvícení normálně svítí a když stisknu nějakou klávesu – vypne se. To se děje ale jen tehdy, když ten proces mscqfq.exe zapomenu vypnout. Nejnovější ovladače jak pro klávesnici tak i pro GK mám nainstalované. Mám Windows 7 Ultimate – 64Bit GK: NVIDIA GeForce GTX 660 Klávesnice: Genius KB-G265 Díky za každou radu.
Doplňuji:
Zkoušel jsem i kompletně odinstalovat nové ovladače a nainstaloval tam ty staré z instalačního CD a problém pořád stejný. Jediná možnost co mě ještě napadá je změnit prioritu bootování ovladačů ale to je asi blbost.