Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 12:55

Bouchl vám někdy papiňák?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Mně zatím ne (musím zaklepat). Navíc si myslím že v dnešní době už to není možné jelikož každý nový papiňák má plno různých bezpečtnostních ventilů a vychytávek-ten můj nový má pracovní ventil, pak má dva bezpečtnostní ventily a ještě má v místě těsnění v plechu malou díru takže když se těsnění tlakem příliš nafoukne a vznikne mezera tak prostě se takto tlak uvolní.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 13:09

Bouchl vám někdy papiňák?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Mně zatím ne (musím zaklepat). Navíc si myslím že v dnešní době už to není možné jelikož každý nový papiňák má plno různých bezpečtnostních ventilů a vychytávek-ten můj nový má pracovní ventil, pak má dva bezpečtnostní ventily a ještě má v místě těsnění v plechu malou díru takže když se těsnění tlakem příliš nafoukne a vznikne mezera tak prostě se takto tlak uvolní.
Doplňuji:
česílko: Vy jste hasič?
Jinak já papiňák mám protože kdybych dělal vývar normálně v hrnci tak bych ho musel dělat mnohonásboně déle.