Zeptal/a se – 26.leden 12:55
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Mně zatím ne (musím zaklepat). Navíc si myslím že v dnešní době už to není možné jelikož každý nový papiňák má plno různých bezpečtnostních ventilů a vychytávek-ten můj nový má pracovní ventil, pak má dva bezpečtnostní ventily a ještě má v místě těsnění v plechu malou díru takže když se těsnění tlakem příliš nafoukne a vznikne mezera tak prostě se takto tlak uvolní.
Zeptal/a se – 26.leden 13:09
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Mně zatím ne (musím zaklepat). Navíc si myslím že v dnešní době už
to není možné jelikož každý nový papiňák má plno různých
bezpečtnostních ventilů a vychytávek-ten můj nový má pracovní ventil,
pak má dva bezpečtnostní ventily a ještě má v místě těsnění
v plechu malou díru takže když se těsnění tlakem příliš nafoukne a
vznikne mezera tak prostě se takto tlak uvolní.
Doplňuji:
česílko: Vy jste hasič?
Jinak já papiňák mám protože kdybych dělal vývar normálně v hrnci tak
bych ho musel dělat mnohonásboně déle.