Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 11:36

Potřebuji pomoc s počítačem

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Mám problém a nemohu zjistit čím to je. Jde o to, že mi svítí zelená kontrolka, ale počítač nelze zapnout. Zkoušel jsem ho i vypojit z proudu, ale po opětovném zapnutí opět svítí pouze zelená kontrolka a nic. Podle všeho ale počítači nic být nemůže. Nemáte s tím někdo zkušenost, poradí mi někdo co mám dělat?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 12:26

Potřebuji pomoc s počítačem

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Mám problém a nemohu zjistit čím to je. Jde o to, že mi svítí zelená kontrolka, ale počítač nelze zapnout. Zkoušel jsem ho i vypojit z proudu, ale po opětovném zapnutí opět svítí pouze zelená kontrolka a nic. Podle všeho ale počítači nic být nemůže. Nemáte s tím někdo zkušenost, poradí mi někdo co mám dělat?
Doplňuji:
Počítač mám již rozebraný a nic nepracuje, ani větráček ani HDD. Stále svítí jen zelená kontrolka vedle vypínače (Vypínač – zapínač nereaguje, ale vím že je v pořádku). Když počítač běží, tak mi svítí i červená kontrolka a ta momentálně nesvítí. Včera ráno jsem měl stený problém, ale po cca hodině jsem počítač zapnul do proudu a po zmáčknutí čudlíku se klasicky rozjel, dnes ale problém setrvává. Určitě to bude nějaká maličkost, kvůli které je zbytečné dávat komp do opravny. Zkuste si prosím vzpomenout jestli se vám to už také někdy nestalo. Jsem vám vděčný za veškeré pozitivní odpovědi.