Zeptal/a se – 20.leden 11:23
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
jak je možné, že objem kuřat, vážící 2,5kg, má po dvouhodinovém vaření pouze 1,9kg a to pokaždé z deseti pokusů! Děje se to u stehen či celých kuřat bez drobů z Billy nebo Lidlu, většinou Vocílka nebo prostě ty, co se tam prodávaj :o
Zeptal/a se – 20.leden 21:19
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
jak je možné, že objem kuřat, vážící 2,5kg, má po dvouhodinovém
vaření pouze 1,9kg a to pokaždé z deseti pokusů! Děje se to u stehen či
celých kuřat bez drobů z Billy nebo Lidlu, většinou Vocílka nebo prostě
ty, co se tam prodávaj :o
Doplňuji:
mowla: chápu ..ale mluvím o úbytku 0,6kg z celkové hmotnosti 2,5kg. Jsi si
jist, že tebou popisovaným způsobem je možno konkrétně u kuřat přijít
o 24% hmotnosti? To mě právě zajímá. Ve vodě, kterou jsem použil
k vaření, zůstalo 200gramů tuku a dalších látek v ní rozpuštěných.
Nevím, kolik vody se za 2hod. vaření odpaří, ale jaksi tady postrádám
400gramů hmoty a proto se ptám, jestli jsi si jistý tím vysvětlujícím
vzorcem a nebo to může být ještě jinak? :o