Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 11:23

odpařují se kosti?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

jak je možné, že objem kuřat, vážící 2,5kg, má po dvouhodinovém vaření pouze 1,9kg a to pokaždé z deseti pokusů! Děje se to u stehen či celých kuřat bez drobů z Billy nebo Lidlu, většinou Vocílka nebo prostě ty, co se tam prodávaj :o

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 21:19

odpařují se kosti?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

jak je možné, že objem kuřat, vážící 2,5kg, má po dvouhodinovém vaření pouze 1,9kg a to pokaždé z deseti pokusů! Děje se to u stehen či celých kuřat bez drobů z Billy nebo Lidlu, většinou Vocílka nebo prostě ty, co se tam prodávaj :o
Doplňuji:
mowla: chápu ..ale mluvím o úbytku 0,6kg z celkové hmotnosti 2,5kg. Jsi si jist, že tebou popisovaným způsobem je možno konkrétně u kuřat přijít o 24% hmotnosti? To mě právě zajímá. Ve vodě, kterou jsem použil k vaření, zůstalo 200gramů tuku a dalších látek v ní rozpuštěných. Nevím, kolik vody se za 2hod. vaření odpaří, ale jaksi tady postrádám 400gramů hmoty a proto se ptám, jestli jsi si jistý tím vysvětlujícím vzorcem a nebo to může být ještě jinak? :o