Zeptal/a se – 10.leden 14:31
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dělám je s přidáním cukru, zalévám teplým nálevem; jsou sice
báječné, ale cibule není tak křupavá, jak to umí jiní. Mám podezření
buď na ten cukr, nebo teplý nálev. Jaké máte zkušenosti?
P.S: recepty neuvádějte, mám svůj osvědčený a jedná se mně pouze
o uvedené, děkuji.
Zeptal/a se – 10.leden 15:03
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dělám je s přidáním cukru, zalévám teplým nálevem; jsou sice
báječné, ale cibule není tak křupavá, jak to umí jiní. Mám podezření
buď na ten cukr, nebo teplý nálev. Jaké máte zkušenosti?
P.S: recepty neuvádějte, mám svůj osvědčený a jedná se mně pouze
o uvedené, děkuji.
Doplňuji:
Ten můj lák má cca 30–40stC, tedy spíše vlažný. Myslím si, že to bude
přece jen tím cukrem. Dělám totiž marinovanou cibuli (viz. moji odpověď
na nedávnou otázku Beer) a tam právě cibule za cca 1/2 hod. změkne
naprosto, vše za studena. Ale díky, vyzkouším.
Ale je to jen můj názor, na netu jsem nenašel nic ☹