Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.leden 14:31

Nezměkne cibule v utopencích přidáním cukru do nálevu?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Dělám je s přidáním cukru, zalévám teplým nálevem; jsou sice báječné, ale cibule není tak křupavá, jak to umí jiní. Mám podezření buď na ten cukr, nebo teplý nálev. Jaké máte zkušenosti?
P.S: recepty neuvádějte, mám svůj osvědčený a jedná se mně pouze o uvedené, děkuji.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.leden 15:03

Nezměkne cibule v utopencích přidáním cukru do nálevu?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Dělám je s přidáním cukru, zalévám teplým nálevem; jsou sice báječné, ale cibule není tak křupavá, jak to umí jiní. Mám podezření buď na ten cukr, nebo teplý nálev. Jaké máte zkušenosti?
P.S: recepty neuvádějte, mám svůj osvědčený a jedná se mně pouze o uvedené, děkuji.
Doplňuji:
Ten můj lák má cca 30–40stC, tedy spíše vlažný. Myslím si, že to bude přece jen tím cukrem. Dělám totiž marinovanou cibuli (viz. moji odpověď na nedávnou otázku Beer) a tam právě cibule za cca 1/2 hod. změkne naprosto, vše za studena. Ale díky, vyzkouším.
Ale je to jen můj názor, na netu jsem nenašel nic ☹