Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.leden 23:18

Jakou čtečku knih vybrat k zobrazování formátu pdf?

Elektronika – Ostatní elektronika

V technických specifikacích modelu PocketBook 624 Touch je uvedena rychlost procesoru 1 GHz a velikost operační paměti 256 MB. Oproti tomu dražší model PocketBook Touch lux 623 má rychlost procesoru jen 800 MHz a operační paměti 128 MB. Proto bych se rád zeptal, jestli je PocketBook 624 Touch znatelně rychlejší než PocketBook Touch lux 623. Čtečku bych využíval, mimo jiné, i k zobrazování formátu pdf a k tomu je, podle mého názoru, potřeba vyšší rychlost. Jakou čtečku byste mi doporučili více?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.leden 1:09

Jakou čtečku knih vybrat k zobrazování formátu pdf?

Elektronika – Ostatní elektronika

V technických specifikacích modelu PocketBook 624 Touch je uvedena rychlost procesoru 1 GHz a velikost operační paměti 256 MB. Oproti tomu dražší model PocketBook Touch lux 623 má rychlost procesoru jen 800 MHz a operační paměti 128 MB. Proto bych se rád zeptal, jestli je PocketBook 624 Touch znatelně rychlejší než PocketBook Touch lux 623. Čtečku bych využíval, mimo jiné, i k zobrazování formátu pdf a k tomu je, podle mého názoru, potřeba vyšší rychlost. Jakou čtečku byste mi doporučili více?
Doplňuji:
Tak nakonec jsem se rozhodl pro PocketBook Touch lux 623. Přesvědčil mě hlavně jemnější display a nasvícení pokládám také za užitečné. Tablet je jistě dobrá věc, ale ne zcela ideální na čtení knih. Děkuji za odpovědi. :)