Zeptal/a se – 12.prosinec 22:57
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Přestavujem kuchyň a budem víc než týden bez sporáku, jediné co mám
k dispozici je remoska a mikrovlnka (plus toustovač, konvice apod). Máte
nějaký nápad co vařit, aby se to dalo dát syrové do remosky a celá
tepelná příprava probíhala tam? Jediné co mě napadá jsou francouzské
brambory. Šunkofleky už ne, těstoviny nemám kde uvařit. Zapečené něco
s přílohou brambor, rýže… taky ne, nemám kde uvařit tu přílohu.
A s chlebem co by přílohou neuspěju.
Děkuju moc za nápady:-)
Zeptal/a se – 13.prosinec 9:41
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Přestavujem kuchyň a budem víc než týden bez sporáku, jediné co mám
k dispozici je remoska a mikrovlnka (plus toustovač, konvice apod). Máte
nějaký nápad co vařit, aby se to dalo dát syrové do remosky a celá
tepelná příprava probíhala tam? Jediné co mě napadá jsou francouzské
brambory. Šunkofleky už ne, těstoviny nemám kde uvařit. Zapečené něco
s přílohou brambor, rýže… taky ne, nemám kde uvařit tu přílohu.
A s chlebem co by přílohou neuspěju.
Děkuju moc za nápady:-)
Doplňuji:
Díky:-) Ještě jsem ráno vymyslela žemlovku… Taky mě vrtalo hlavou jestli
by to šlo, vařit v mikrovlnce brambory nebo rýži. Vidím že to jde, tak
moc děkuju!!! Už je přeci jen ten jídelníček o mnoho bohatší:-)
Quentos: teda Ty jsi vtipnej :-/ Takový detailisty mám fakt ráda, k tématu neodpoví jen buzerují, a za „vtipnost??“ sbírají body 😛 By mě fakt zajímalo jakou medaili bys měl, kdybys tu psal jen pořádné odpovědi!!!