Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.prosinec 18:19

Spadá karta BENE+ pod GE Money bank?

Právo a zákony – Obchodní právo

Předpokládám, že ano – přímo na kartě je vzadu poměrně velkým nápisem psáno GE Money bank, stejně tak hlásají i na webovkách – http://beneplus.cz , avšak když jsme se na to samé ptali přímo v pobočce GE, tvrdili nám, že to s nimi nemá nic společného. Že oni neposílají výpisy těchto karet, nic s nimi nemají a rovněž nám kartu nechtěli na pobočce zrušit. Jak to vlastně je? Máte ji někdo taky? Lhala nám, abychom kartu nerušili, či to opravdu pod ně nespadá? Jinou kontaktní adresu na provozovatele nemůžeme nikde najít.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.prosinec 18:45

Spadá karta BENE+ pod GE Money bank?

Právo a zákony – Obchodní právo

Předpokládám, že ano – přímo na kartě je vzadu poměrně velkým nápisem psáno GE Money bank, stejně tak hlásají i na webovkách – http://beneplus.cz , avšak když jsme se na to samé ptali přímo v pobočce GE, tvrdili nám, že to s nimi nemá nic společného. Že oni neposílají výpisy těchto karet, nic s nimi nemají a rovněž nám kartu nechtěli na pobočce zrušit. Jak to vlastně je? Máte ji někdo taky? Lhala nám, abychom kartu nerušili, či to opravdu pod ně nespadá? Jinou kontaktní adresu na provozovatele nemůžeme nikde najít.
Doplňuji:
Díky. Smlouvu máme, výpovědní lhůta zmíněna není. Zkusím znovu zajít do druhé pobočky u nás, pokud mě i tam odmítnou, udělám to písemně, také jsem o tom uvažovala.

Karta není moje. Já dokonce ani nemám účet, proto jsem v tomto docela neznalá. Je to karta blízké osoby, která takto platí zbytečně dva účty (ono je toho ve skutečnosti více, dáváme toho dost dokupy, ale s tímto si nevím rady), kort na této kartě je hrozný poplatek za vedení účtu. Tehdy byl v rámci věrnostního programu 1 rok vedení účtu sama, dotyčná osoba tvrdila, že si kartu po roce zruší, byla jsem už tehdy proti. Teď jsou to už téměř čtyři roky… No co si budeme povídat, nic není zadarmo.