Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 19:53

Jak mám v meilu nastavit…

Počítače a internet – Bezpečnost

Mám 2 meilové adresy, jednu oficiální, druhou pod přezdívkou neoficiální. Problém je v tom, že mi na neoficiální adresu chodí pořád nevyžádaná pošta, čili spamy. Na oficiální adresu mi spamy nechodí, tam je to v pohodě. Nedělám už pomalu nic jiného, než při otevření neoficiální adresy zadávám různé filtry podle odesílatele. Tím chci říct, že filtr si nastavit umím, ale každý den jsou to minimálně 2 – 3 meily spamů. Co tím?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 21:18

Jak mám v meilu nastavit…

Počítače a internet – Bezpečnost

Mám 2 meilové adresy, jednu oficiální, druhou pod přezdívkou neoficiální. Problém je v tom, že mi na neoficiální adresu chodí pořád nevyžádaná pošta, čili spamy. Na oficiální adresu mi spamy nechodí, tam je to v pohodě. Nedělám už pomalu nic jiného, než při otevření neoficiální adresy zadávám různé filtry podle odesílatele. Tím chci říct, že filtr si nastavit umím, ale každý den jsou to minimálně 2 – 3 meily spamů. Co tím?
Doplňuji:
Děkuji za rady, ale zdůraznila jsem, že umím nastavovat filtry a a nevyžádanou poštu ukládat rovnou do spamu.
Mimochodem, žádný zavináč tam není, pošta je například od odesílatele „katy či lucy22“ apod.
Mám denně v poště několik těchto spamových meilů, ale jen na neoficielním meilu. Tento meil používám na internetu, když nechci prozradit svou totožnost. Na oficielní meil mi nevyžádáná pošta vůbec nechodí. Problém je v tom, že pokaždé má spamový meil jiného odesílatele.
Mám meil na seznam.cz a žádné možnosti jiného zabezpečení tam nevidím.