Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.listopad 19:47

Problém s VLC přehrávačem

Počítače a internet – Software

Ahoj, pokaždé když si spustím film, seriál nebo cokoli jiného s titulky (nejsem zrovna příznivec českého dabingu) tak mi to nějak začne blbnout. Titulky jsou v pořádku (odzkoušel jsem to na jiném PC). Přeinstalace nepomohla. Nechtějí se tam zobrazovat písmena jako je ř,ň,ě atd. Zde přikládám screen. Předem díky za jakoukoli pomoc : http://screen­shot.cz/WEN22/ (Jsou tam věty jako „Včera jsme si něco začali“, „Odpočiň si“ nebo Jo, to si můžeš říkat sobě, Ricku.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.listopad 21:41

Problém s VLC přehrávačem

Počítače a internet – Software

Ahoj, pokaždé když si spustím film, seriál nebo cokoli jiného s titulky (nejsem zrovna příznivec českého dabingu) tak mi to nějak začne blbnout. Titulky jsou v pořádku (odzkoušel jsem to na jiném PC). Přeinstalace nepomohla. Nechtějí se tam zobrazovat písmena jako je ř,ň,ě atd. Zde přikládám screen. Předem díky za jakoukoli pomoc : http://screen­shot.cz/WEN22/ (Jsou tam věty jako „Včera jsme si něco začali“, „Odpočiň si“ nebo Jo, to si můžeš říkat sobě, Ricku.
Doplňuji:
Předem děkuji všem, kteří se jakýmkoli způsobem pokusili pomoci. Titulky mám nastaveny na výchozí (win 1252). Pořád nic nepomáhá takže pravděpodobně vyzkouším jiný přehrávač.