Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.září 9:49

O kolik se mi zkrati dovolena ve vypovedni lhute?

Právo a zákony – Pracovní právo

Situace je takova: na konci cervence jsem daval vypoved s vypovedni lhutou do konce zari. Jelikoz jsem nesehnal jinou praci, dohodl jsem se s reditel, ze tedy zustanu. Jenomze! Stazeni vypovedi nikdy neprobehlo papirove, rekli jsme si to mezi sebou. Ja jsem si ale svoji kopii vypovedi, jim podepsanou, nechal… Jde o to, ze ted uz bych praci jinou mel a tady to je horsi a horsi, neskutecne se mnou vy*ebavaj (a nerikejte, ze dnes je to hruza vsude, nic nevite). Plati tedy stale vypovedni lhuta do konce zari? A jeste k dovolene… Z minuleho obdobi (roku) mam 5,5 dne dovoleny, v tomhle roce narok na 22,5dne, celkem mi zbyva mi 19 dnu dovolene. O kolik se mi dovolena zkrati a kdy bych mel nestoupit? Pokud jsem jiz mel nastupovat na dovolenou, tak kdy a nemeni se tim neco?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.září 10:33

O kolik se mi zkrati dovolena ve vypovedni lhute?

Právo a zákony – Pracovní právo

Situace je takova: na konci cervence jsem daval vypoved s vypovedni lhutou do konce zari. Jelikoz jsem nesehnal jinou praci, dohodl jsem se s reditel, ze tedy zustanu. Jenomze! Stazeni vypovedi nikdy neprobehlo papirove, rekli jsme si to mezi sebou. Ja jsem si ale svoji kopii vypovedi, jim podepsanou, nechal… Jde o to, ze ted uz bych praci jinou mel a tady to je horsi a horsi, neskutecne se mnou vy*ebavaj (a nerikejte, ze dnes je to hruza vsude, nic nevite). Plati tedy stale vypovedni lhuta do konce zari? A jeste k dovolene… Z minuleho obdobi (roku) mam 5,5 dne dovoleny, v tomhle roce narok na 22,5dne, celkem mi zbyva mi 19 dnu dovolene. O kolik se mi dovolena zkrati a kdy bych mel nestoupit? Pokud jsem jiz mel nastupovat na dovolenou, tak kdy a nemeni se tim neco?
Doplňuji:
pro zzzzzz: At pocitam, jak pocitam, na dovolenou jsem uz mel nastoupit. Kdyz tedy reknu, ze v pondeli uz neprijdu, je zamestnavatel povinnen mi proplatit zbyvajici dny??