Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.červenec 15:02

Dobrý den prosím poradte jaký nový mibil si mám vybrat

Elektronika – Mobily

Dobrý den prosím poradte jaký nový mibil si mám vybrat. Chcu wifinu , foťák a jacka na sluchátka. :) Nevím esli ešte dotykáč protože teďka mám mobil xperia typo a je docela pomalý. Předtím jsem měl Nokiu expres music takovou tu červenou tlačítkovou a ta byla v pohodě ale tu mi ukradli tenkrát. Jo a taky občas se mi resetuje. Jo hraju hru prostě a najednou prostě zhasne display a mobil se začne načítat jako když ho zapínám. Nechcu nic drahýho na brigádě si moc nevydělám jo , asi tak do 4 nejvýš 5 tisíc. děkuju moc :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.červenec 15:36

Dobrý den prosím poradte jaký nový mibil si mám vybrat

Elektronika – Mobily

Dobrý den prosím poradte jaký nový mibil si mám vybrat. Chcu wifinu , foťák a jacka na sluchátka. :) Nevím esli ešte dotykáč protože teďka mám mobil xperia typo a je docela pomalý. Předtím jsem měl Nokiu expres music takovou tu červenou tlačítkovou a ta byla v pohodě ale tu mi ukradli tenkrát. Jo a taky občas se mi resetuje. Jo hraju hru prostě a najednou prostě zhasne display a mobil se začne načítat jako když ho zapínám. Nechcu nic drahýho na brigádě si moc nevydělám jo , asi tak do 4 nejvýš 5 tisíc. děkuju moc :)
Doplňuji:
Když já nevím jak se dělá HW reset :D a nechci to zničit ještě víc :D Táta to pošle zpátky do obchodu :)
Hele Nokiu jsem už měl a byla dobrá :) tak já si ji asi koupím a je červená a tu já miluju :) díky mockrát fakt že jo :) super