Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 12:02

Já, Eva a její Ota

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Ahojte. Měl bych na vás dotaz. Mam kamaráda Otu který už skoro půl roku chodí s dívkou, říkejme jí Eva. Všechno bylo v pohodě až do včerejšího spaní ve škole. Při tomto spaní jsme se s Evou hodně bavili jen my dva, pošťuchovali se atd. Jenže když přišel večer tak jsme si lehli vedle sebe. Začalo to tím že jsme se drželi za ruku, po asi hodince jsme si začali hladit po obličeji a po vlasech a pak najednou jsme se začali líbat. A takhle to bylo celou noc. Teď o sebe nechceme přijít, jenže co máme dělat když Eva má kluka?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 12:18

Já, Eva a její Ota

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Ahojte. Měl bych na vás dotaz. Mam kamaráda Otu který už skoro půl roku chodí s dívkou, říkejme jí Eva. Všechno bylo v pohodě až do včerejšího spaní ve škole. Při tomto spaní jsme se s Evou hodně bavili jen my dva, pošťuchovali se atd. Jenže když přišel večer tak jsme si lehli vedle sebe. Začalo to tím že jsme se drželi za ruku, po asi hodince jsme si začali hladit po obličeji a po vlasech a pak najednou jsme se začali líbat. A takhle to bylo celou noc. Teď o sebe nechceme přijít, jenže co máme dělat když Eva má kluka?
Doplňuji:
Oba jsme to brali jako začátek vztahu a Eva se mi svěřila že s Otou už to neni takový jako se mnou, stalé se hádají, jenže mi je blbý ničit jejich vztah.