Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.květen 21:31

Jak mohu vyřešit to, že se zničehonic nedá připojit k bezdrátovým sí­tím?

Počítače a internet – Internet

Dobrý večer,
zapnula jsem odpoledne počítač a najednou mi Bezdrátové připojení k síti hlásí Nepřipojeno. Po rozkliknutí okno píše místo seznamu sítí toto: V dosahu nebyly nalezeny žádné bezdrátové sítě. Ověřte, zda je v počítači zapnutý bezdrátový přepínač. Chcete-li zobrazit aktualizovaný seznam sítí, klepněte na tlačítko Aktualizovat seznam sítí. Nefunguje ale ani vestavěné Bluetooth. Vše ještě včera fungovalo. Mám notebook Lifebook (Fujitsu Siemens Company). Jsem naprostý analfabet, ale když mi to někdo polopaticky vysvětlí, dokážu to vyřešit. Moc děkuji za pomoc :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.květen 21:42

Jak mohu vyřešit to, že se zničehonic nedá připojit k bezdrátovým sí­tím?

Počítače a internet – Internet

Dobrý večer,
zapnula jsem odpoledne počítač a najednou mi Bezdrátové připojení k síti hlásí Nepřipojeno. Po rozkliknutí okno píše místo seznamu sítí toto: V dosahu nebyly nalezeny žádné bezdrátové sítě. Ověřte, zda je v počítači zapnutý bezdrátový přepínač. Chcete-li zobrazit aktualizovaný seznam sítí, klepněte na tlačítko Aktualizovat seznam sítí. Nefunguje ale ani vestavěné Bluetooth. Vše ještě včera fungovalo. Mám notebook Lifebook (Fujitsu Siemens Company). Jsem naprostý analfabet, ale když mi to někdo polopaticky vysvětlí, dokážu to vyřešit. Moc děkuji za pomoc :)
Doplňuji:
Ještě jsem zapoměla dodat, že se převážně připojuji k nezabezpečeným sítím v mém okolí (např. restaurace, která se nachází před domem), ale běžně se mi zobrazují i zabezpečené sítě sousedů a další. Nyní ale ani nelze načíst seznam sítí.