Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 18:36

Jízdní doklad…

Cestování – Ostatní cestování

Pojedu v úterý z Olomouce do Němčic n\H,tam pojedu přes Přerov,ale když pojedu zpět,potřebovala bych jet přes Nezamyslice,jelikož je to dřívější spoj,abych pak v Němčicích nemusela zbytečně zabíjet čas.Lze takto zakoupit jízdenku? Tedy z bodu A,do bodu C,přes bod B a z bodu C přes bod D okružní jízdu do bodu A?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 18:55

Jízdní doklad…

Cestování – Ostatní cestování

Pojedu v úterý z Olomouce do Němčic n\H,tam pojedu přes Přerov,ale když pojedu zpět,potřebovala bych jet přes Nezamyslice,jelikož je to dřívější spoj,abych pak v Němčicích nemusela zbytečně zabíjet čas.Lze takto zakoupit jízdenku? Tedy z bodu A,do bodu C,přes bod B a z bodu C přes bod D okružní jízdu do bodu A?
Doplňuji:
ne vždy je to levnější,to máte pravdu,onehdy jsem jela do Nového Jičína jeli jsme dvě osoby,a cesta tam i zpět stála 300 peněz,ačkoli prý to byla akční sleva.ale nejde mi o slevu na jízdence,jen o to abych pak hodinu nemusela tajtrlíkovat na nádraží,když budu hodinu tajtrlíkovat už při cestě tam.Chci jet dřívějším vlakem,abych pak k zubařce nemusela letět přímo z vlaku,a mohla se psychicky připravit na to co mě čeká,a že mě teda čeká.....