Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.duben 20:03

je nějaký rozdíl mezi polevou z tmavé čokolády a z bílé? …kromě barvy ;)

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

poprvé rozpouštím bílou čokoládu na polevu a narozdíl od té tmavé nějak nechce zkapalnět :) mám to klasicky ve vodní lázni, ale není to tekuté – jen taková pasta – můžu to něčím naředit? mám doma k dispozici akorát máslo, sádlo, heru a smetanu… vím, že do tmavé polevy se na zředění používá rostlinný ztužený tuk, ale ten fakt nemám a taky nevím, co to udělá s tou bílou

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.duben 20:27

je nějaký rozdíl mezi polevou z tmavé čokolády a z bílé? …kromě barvy ;)

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

poprvé rozpouštím bílou čokoládu na polevu a narozdíl od té tmavé nějak nechce zkapalnět :) mám to klasicky ve vodní lázni, ale není to tekuté – jen taková pasta – můžu to něčím naředit? mám doma k dispozici akorát máslo, sádlo, heru a smetanu… vím, že do tmavé polevy se na zředění používá rostlinný ztužený tuk, ale ten fakt nemám a taky nevím, co to udělá s tou bílou
Doplňuji:
chci jí použít jako polevu na dort a potřebuju, aby po upravení zase ztuhla :)