Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 18:54

Otěhotnění při braní HA

Rodina a vztahy – Těhotenství

Antikoncepci beru pravidelně ve stejnou dobu a na žádnou tabletu jsem nezapomněla. Jenže při zácpě jsem si vzala projímadlo a následující den jsem byla na wc asi 4×. prášky beru v 9 hodin večer, poprvné jsem šla druhý den zhruba v půl 10 ráno a naposledy (myslím, nejsem si tím jistá) kolem 6 večer a v 9 večer jsem si opět brala prášek. Je tady možnost bych bych mohla otěhotněn když jsem s přítelem měla 2 dny na to sex?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 18:58

Otěhotnění při braní HA

Rodina a vztahy – Těhotenství

Antikoncepci beru pravidelně ve stejnou dobu a na žádnou tabletu jsem nezapomněla. Jenže při zácpě jsem si vzala projímadlo a následující den jsem byla na wc asi 4×. prášky beru v 9 hodin večer, poprvné jsem šla druhý den zhruba v půl 10 ráno a naposledy (myslím, nejsem si tím jistá) kolem 6 večer a v 9 večer jsem si opět brala prášek. Je tady možnost bych bych mohla otěhotněn když jsem s přítelem měla 2 dny na to sex?
Doplňuji:
Ještě jsem zapomněla zmínit že to byl první týden po týdenní pauze braní. Byla by možnost že jsem těhotna ikdybych byla na wc chvíli po tom co jsem si vzala prášek?