Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 19:26

Kde zakoupit Photoshop CS3 s přijatelnou cenou?

Nakupování – Ostatní nakupování

Chtěla bych si koupit officiální Photoshop CS3, ale když hledám ve zboží na netu, vyhledává mi jen Photoshopy s vyšším CS. Ale raději bych chtěla právě CS3, je ze všech nejlepší, nejkompatibilnější a má více možností. Ale nikde nic nemohu najít. Neznáte nějaké místo, kde se dá objednat za nějakou lepší cenu? (vím, že levný nebude, ale zase nechci platit víc, než je třeba)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 19:42

Kde zakoupit Photoshop CS3 s přijatelnou cenou?

Nakupování – Ostatní nakupování

Chtěla bych si koupit officiální Photoshop CS3, ale když hledám ve zboží na netu, vyhledává mi jen Photoshopy s vyšším CS. Ale raději bych chtěla právě CS3, je ze všech nejlepší, nejkompatibilnější a má více možností. Ale nikde nic nemohu najít. Neznáte nějaké místo, kde se dá objednat za nějakou lepší cenu? (vím, že levný nebude, ale zase nechci platit víc, než je třeba)
Doplňuji:
Bedy: gimp a další tomu podobné programy nepodporuji, přijdou mi jen jako chabá kopie photoshopu, navíc nepřehledné s chybějícími nastaveními, které potřebuji, plus photoshop potřebuji k práci ve škole… a zbozi.cz jsem práve zkoušela a vyhladávalo mi to CS4 a vyšší, přesto že jsem napsala cs3 :(