Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.březen 11:17

Maliri ,sochari

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Nekdy az zasnu co tito lide vytvori a presto je to oceneno. Sochu, kterou jsem videla a presto do dnes nevim co vyjadruje a u nekterych obrazu bych taky stala do soudneho dne. Mamka mi na to rikala-to je dilo -Co je komu do toho. Ja si taky umim namalovat mazanici a vytesat hroudu, tak jsem asi super moderni,ale bohuzel mi to nikdo s pratel ci domacich neoceni-kde je chyba?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.březen 11:17

Maliri ,sochari

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Nekdy az zasnu co tito lide vytvori a presto je to oceneno. Sochu, kterou jsem videla a presto do dnes nevim co vyjadruje a u nekterych obrazu bych taky stala do soudneho dne. Mamka mi na to rikala-to je dilo -Co je komu do toho. Ja si taky umim namalovat mazanici a vytesat hroudu, tak jsem asi super moderni,ale bohuzel mi to nikdo s pratel ci domacich neoceni-kde je chyba?
Doplňuji:
Ty posledni vety,jsou nad sazkou,asi tak-nemusim vyhazovat tisice,pokud chci neco doma moderniho s otazkou jak ta pojmenovat,a muj vytvor,ktery je podobny,tomu co se vystavuje jinde ci prodava,je v me domacnosti oznacen jako kyc ci kram,tak i u jinych mych lidi,kteri se ptaji s podivem co to je?