Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.únor 19:27

Zkoušeli jste zadělat těsto s majonézou?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dneska mi jedna paní říkala, že používá neochucenou majonézu jako základ do třeného těsta. O kynutém na koblihy už jsem slyšela, ale na bábovku?
Nebráním se žádné zajímavé novince – btw, jsou to našlehané žloutky s olejem, tak asi, proč ne…
Znáte to někdo? Je to dobré?
Případně – Kolik jí dát, aby to nebylo moc mastné?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.únor 22:24

Zkoušeli jste zadělat těsto s majonézou?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Dneska mi jedna paní říkala, že používá neochucenou majonézu jako základ do třeného těsta. O kynutém na koblihy už jsem slyšela, ale na bábovku?
Nebráním se žádné zajímavé novince – btw, jsou to našlehané žloutky s olejem, tak asi, proč ne…
Znáte to někdo? Je to dobré?
Případně – Kolik jí dát, aby to nebylo moc mastné?
Doplňuji:
To, co píše Sůwa je přesně to, na co jsem myslela, tam ta přidaná vejce nejsou. Mě se právě další vajíčka k té majonéze zdála už moc. Zkusím to, a díky všem:-)