Zeptal/a se – 5.únor 19:27
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dneska mi jedna paní říkala, že používá neochucenou majonézu jako
základ do třeného těsta. O kynutém na koblihy už jsem slyšela, ale na
bábovku?
Nebráním se žádné zajímavé novince – btw, jsou to našlehané žloutky
s olejem, tak asi, proč ne…
Znáte to někdo? Je to dobré?
Případně – Kolik jí dát, aby to nebylo moc mastné?
Zeptal/a se – 5.únor 22:24
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dneska mi jedna paní říkala, že používá neochucenou majonézu jako
základ do třeného těsta. O kynutém na koblihy už jsem slyšela, ale na
bábovku?
Nebráním se žádné zajímavé novince – btw, jsou to našlehané žloutky
s olejem, tak asi, proč ne…
Znáte to někdo? Je to dobré?
Případně – Kolik jí dát, aby to nebylo moc mastné?
Doplňuji:
To, co píše Sůwa je přesně to, na co jsem myslela, tam ta přidaná vejce
nejsou. Mě se právě další vajíčka k té majonéze zdála už moc.
Zkusím to, a díky všem:-)