Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 19:26

Jak často vám padá počítač?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Už se vám někdy stalo že ste měli rozpracovanej dokument, nebo email – rychlá odpověď, nebo i odpověď tady na poradně, kterou jste psali čtvrt hodiny a spadnul prohlížeč, nebo vás navštívila modrá smrt?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.leden 14:36

Jak často vám padá počítač?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Už se vám někdy stalo že ste měli rozpracovanej dokument, nebo email – rychlá odpověď, nebo i odpověď tady na poradně, kterou jste psali čtvrt hodiny a spadnul prohlížeč, nebo vás navštívila modrá smrt?
Doplňuji:
Ok, tak koukám že jsou na tom někteří z vás podobně :) Doporučil bych vám tenhle program, kdo byste chtěli > http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/systemove_nas­troje/monitorin­g/keysnitch/

Ukládátá to automaticky veškerý stisknutý klávesy do textového souboru, takže pokud vám spadne prohlížeč nebo dokonce systém ve chvíli kdy máte něco rozepsáno, tak to neztratíte, dá se to kdykoliv najít tam kam si to uložíte.

Hodí se to taky v případě že vám vypadnou doma pojistky, nebo třeba i tady, když máte rozepsanou odpověď a „někdo“ mezitím smaže otázku, tak až se otázka vrátí zpátky, abyste to nemuseli psát celý znova. Akorát bacha na to, pokud nemáte počítač sami pro sebe a leze vám na něj i někdo cizí, tak aby vám tam nešmíroval a nevytáhnul z toho důležitý hesla, proto pokud tam budete někoho pouštět, tak soubor proto jistotu vždycky předtím smažte.