Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 18:50

Sony Xperia J nebo Sony Xperia U?

Elektronika – Mobily

(Už jsem dávala podobnou otázku jen s jinými mobily.)
Jsem si vědoma jejich plusů a mínusu. J má větší display, novější android, lepší baterku…Ale nemá přední foták, je pomaleší. U je opak, a plus ještě nepodporuje SD karty. Vím že bych si měla vybrat sama, ale pokud máte někdo zkušenosti, nejlépe s obouma, tak prosím poraďte :) Je mi šestnáct, mobil mám pořád s sebou, ted mám Nokii 73, u ní 2GB kartu, která mi stačí. Mobil využiju na hudbu, obrázky, pár videí, hry… Fotím zřídka. Předem děkuji za odpovědi :))

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 18:51

Sony Xperia J nebo Sony Xperia U?

Elektronika – Mobily

(Už jsem dávala podobnou otázku jen s jinými mobily.)
Jsem si vědoma jejich plusů a mínusu. J má větší display, novější android, lepší baterku…Ale nemá přední foták, je pomaleší. U je opak, a plus ještě nepodporuje SD karty. Vím že bych si měla vybrat sama, ale pokud máte někdo zkušenosti, nejlépe s obouma, tak prosím poraďte :) Je mi šestnáct, mobil mám pořád s sebou, ted mám Nokii 73, u ní 2GB kartu, která mi stačí. Mobil využiju na hudbu, obrázky, pár videí, hry… Fotím zřídka. Předem děkuji za odpovědi :))
Doplňuji:
http://mobilni-telefony.heure­ka.cz/srovnani-produktu--samsung-s5830i-galaxy-ace_-_sony-xperia-j_-_sony-xperia-u/?fromclipboard