Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 13:03

Proč jsou někteří lidé tak popudliví??

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Myslím tím některé „odpovědi“ zde. Na jednoduchou otázku, na kterou ovšem tazatel neví odpověď, místo jednoduché odpovědi píší , s prominutím ,blbosti. Zjednodušeně: Kolik je druhá odmocnina z 55 ? A odpověď? „Kup si učebnici…“ a pod. Řada lidí je snad nadána fenomenálníma schopnostma, „radí“ ve všem , a také to tak vypadá. A jak jsou popudliví !! Čtu tady pravidelně již řadu let a i nyní tu pod jiným nickem občas píšu, kdysi dávno také jako „9řemesel“. Můj děd říkával na adresu těch popudlivých: ""..umýejte si přirození studenou vodou, pomáhá to !! "". Tož tak, a teď popudlivci, hurá na mne !!!!!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 20:31

Proč jsou někteří lidé tak popudliví??

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Myslím tím některé „odpovědi“ zde. Na jednoduchou otázku, na kterou ovšem tazatel neví odpověď, místo jednoduché odpovědi píší , s prominutím ,blbosti. Zjednodušeně: Kolik je druhá odmocnina z 55 ? A odpověď? „Kup si učebnici…“ a pod. Řada lidí je snad nadána fenomenálníma schopnostma, „radí“ ve všem , a také to tak vypadá. A jak jsou popudliví !! Čtu tady pravidelně již řadu let a i nyní tu pod jiným nickem občas píšu, kdysi dávno také jako „9řemesel“. Můj děd říkával na adresu těch popudlivých: ""..umýejte si přirození studenou vodou, pomáhá to !! "". Tož tak, a teď popudlivci, hurá na mne !!!!!
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi.Potěšili jste mne a byl jsem dost mile překvapen reakcemi.Zajímavý průzkumek. Ten příklad s matematikou byl skutečně jen JAKO. Osobně bych také neodpovídal.Přeji všem hodně zdaru v Odpovědích.